Hakkımızda

Hakkımızda

Çiftçioğlu Köy Mahsulleri olarak, doğal ve yöresel ürünlerimizi siz değerli müşterilerimize sunmanın gururunu yaşıyoruz. Hikayemiz, gıda sektöründe uzun yıllar süren tecrübelerimize dayanıyor.

2012-2020 yılları arasında Medi Gıda Özel A.Ş.’de kalite kontrol elemanı olarak çalıştım. Bu dönemde kuru domates, yarı kuru domates, kızartılmış patlıcan, salamura enginar ve mantar gibi çeşitli ürünlerin kalite kontrolünden sorumluydum. Eşim ise aynı firmada 2004-2024 yılları arasında üretim sorumlusu olarak görev yaptı. Bu süreçte kazandığımız bilgi ve tecrübeler, bugün sizlere en kaliteli ürünleri sunmamızda temel taşları oluşturdu.

2020 yılında, eşimle birlikte kendi işimizi kurmaya karar verdik. Çiftçioğlu Köy Mahsulleri olarak, yöresel ve doğal ürünlerin üretimine başladık. Eşimin üretim konusundaki derin tecrübesi ve benim kalite kontrolündeki uzmanlığım sayesinde, en doğal ve lezzetli ürünleri üretmeyi başardık.

Çiftçioğlu Köy Mahsulleri, sağlıklı ve doğal ürünlere ulaşmak isteyenler için güvenilir bir adres olmayı hedefliyor. Misyonumuz, doğallığı ve kaliteyi ön planda tutarak, müşterilerimize en iyi hizmeti sunmak. Vizyonumuz ise, ülkemizin dört bir yanındaki köy mahsullerini sizlerle buluşturmak ve bu alanda öncü bir marka olmaktır.

Bizlere olan güveniniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Doğanın sunduğu en güzel lezzetleri sizlerle paylaşmak için sabırsızlanıyoruz!

has been added to your cart.
Çıkış yapmak